GPS tracking fleet management panoptic software GPS fleet tracking panoptic software

02-3290-020

sales@gps.mk

Напредно GPS решение за флоти

gps fleet productivity safety revenue Продуктивност

 Заштеда

 Приходи

GPS fleet tracking

ПАНОРАМА

Влез во системот

НАМАЛЕТЕ ГИ ТРОШОЦИТЕ ЗА ВАШАТА ФЛОТА И БИДЕТЕ ЕФИКАСНИ

• Таблет интеграција

• Мобилна интеграција

• Следење во живо

 

• Богати извештаи

• Алерти, нотификации

• Експорт во PDF и Еxcel

 

• Планери

• Подесувања

• 24/7 поддршка

УПРАВУВАЈТЕ СО ВАШИТЕ ВОЗИЛА

• Јавен транспорт

• Такси компании

• Обезбедување и банкарство

• Дистрибуција

• Специјални возила

• Здравство

• Градежништво

• Рударство

200+ КЛИЕНТИ ВО РАЗЛИЧНИ ИНДУСТРИИ

GPS fleet tracking industries

Откријте како можете да ги намалите вашите оперативни трошоци, трошоците за гориво и непредвидените трошоци.

Кликнете тука и пресметајте за колку време ќе ја вратите вашата инвестиција

НАМАЛЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ТРОШОЦИ

Едноставно потребно е само да нè контактирате и ќе добиете комплетна презентација за нашите услуги. Самите ќе сфатите колку можеме да ви помогнеме во намалувањето на вашите трошоци и управувањето со вашата флота на возила.

 

Придобивки:

• Намалување на трошоци

• Ефективност во работата

• Планирање на вашите ресурси

• Сигурност

• Безбедност

 

© 2016 Геонет ГПС. Сите права се заштитени.