Почтена
Индустрии
Панорама
Поддршка
Контакт
Кариера
Најава
Кариера

ГеоНет, регионална водечка компанија за развој на комплексни ГПС решенија, која повеќе од 14 години е присутна на регионалниот пазар, а со цел за проширување на тимот, има потреба од амбициозни и динамични луѓе, за следниве работни места:


Senior front-end developer

 • Познавање на JavaScript, HTML5 и CSS3
 • Познавање на релациони бази
  (Познавање на PostgreSQL се смета за предност).
 • Основно познавање на Node JS
 • Angular JS
 • Минимум 2 години искуство


Junior front-end developer

 • Познавање на JavaScript, HTML5 и CSS3
 • Основно Познавање на релациони бази
  (Познавање на PostgreSQL се смета за предност).
 • Основно познавање на Node JS
 • Основно Познавање на Angular JS


Linux system administrator

 • Познавање и работа на Linux OS (Ubuntu 14.04 LTS, 16.04 LTS)
 • Администрација на бази на податоци
  (Познавање на PostgreSQL се смета за предност).
 • Основно познавање на Postfix mail server
 • Основно познавање на Shell Scripts
 • Основно познавање на NodeJs или Go


Hardware specialist

 • Искуство и знаење во областа со GPS и GSM wireless технологијата.
 • Креирање конфигурации на GPS/GSM уреди според потребите на клиентите.
 • Програмирање и конфигурација на хардверските уреди
 • Дијагностика и решавање на проблематични ситуации околу опремата
 • Одлично познавање на Англиски јазик


Social media & PR

 • Познавање на водечките социјални мрежи;
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Креативност во пишување
 • Познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на Aнглиски јазик
АКО СТЕ ЗА:

Дискусии, нови предизвици, тимска работа, организација, работа со крајни рокови...

АКО БАРАТЕ:

Сигурност, одлични месечни примања и напредување тогаш ние сме Вашиот долгорочен избор.

ЗОШТО KAJ НАС ?

 • Одлична можност да научите нешто повеќе
 • Работење исклучиво со нови и напредни технологии
 • Справување со интересни и специфични проблеми
 • Справување со големи предизвици и големи проекти
 • Напредок во кариерата и едукација


Доколку сте заинтересирани, испратета ја вашата Биографија (CV), заедно со мотивационо писмо на: jobs@gps.mk, со назнака во предметот на е-мejлот за која позиција аплицирате.
(Дискреција за интервјуата е загарaнтирана) 
Геонет ГПС

© 2002 - 2017 Геонет ГПС. Сите права се задржани.