Почтена
Индустрии
Панорама
Поддршка
Контакт
Кариера
Најава
За нас

Геонет ГПС е компанија која повеќе од 15 години опстојува на македонскиот пазар нудеќи GPS напредни решенија за сите видови на индустрии. Ние сме компанија која е многу флексибилна за потребите на клиентите, секогаш стремеќи се кон последните технологии.

Наши контакт информации

Адреса
Геонет ГПС
Бул. Партизански Одреди бр. 15а/I-2
1000 Скопје
Македонија

Телефон:
+389 2 3290 020
Факс:
+389 2 3290 021
E-Mail:
info@gps.mk
Контакт форма

Доколку имате било какви прашања, предлози или сугестии слободно контактирајте нè и ние ќе излеземе во пресрет.


Вашето име


Компанија


Е-mail


Вашето прашање

Геонет ГПС

© 2002 - 2017 Геонет ГПС. Сите права се задржани.