+389 2 3290 020

info@gps.mk

Авион кој може да го изнајмете за приватна забава

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Авион кој може да го изнајмете за приватна забава

Некои луѓе сакаат да се возат во лимузина, други пак сакаат да патуваат во висок стил во приватен авион, токму затоа компанија наречена Jetsetter направи комбинација од овие две желби и го направи Limo-Jet. Возило кое личи на авион, а ги исполнува сите услови за да вози по градските улици. Има должина од 13 метри, високо е околу 4 метри, a тежи речиси 6 тони. Можете да го изнајмите и за приватни настани.

 

 

 

Limo-Jet изгледа како гламурозен мобилен клуб, каде што гости ќе пронајдат стерео систем од 4.500 вати, аудио-визуелно искуство на пет телевизии. Кабината е со многу светла, и има доволно место за забава. Возачот- пилот седи во едно седиште напред да го пилотира ова возило.

 

 

 

Френк ДеАнџело е генијалецот кој стои позади овој изум, кој изјави дека му биле потребни 12 години за овој проект и е моментално единственото вакво возило во светот.