+389 2 3290 020

info@gps.mk

Mercedes направил избор од пет најлуксузни автомобили

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Mercedes направил избор од пет најлуксузни автомобили
mercedes - geonet gps

Германскиот производител на својот YouTube серијал “Best of Benz” – кој често одвојува изненадувачки и забавни факти – направил избор од пет најлуксузни автомобили во историјата на Mercedes-Benz.

Од Mercedes 540 K па се до Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupé, како еден од најексклузивните модели во автомобилската историја – направен во само 2 примероци.

Погледнете го видеото: