+389 2 3290 020

info@gps.mk

Топ 10 најживописни аеродроми во светот (видео)

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Топ 10 најживописни аеродроми во светот (видео)

Повеќето луѓе не ги планираат своите патувања базирани на посета на аеродромот, но некои аеродроми ќе ви го одземат здивот по самото пристигнување.

Според анкетата на PrivateFly, погледнете кој се меѓу најдобрите: