Почтена
Индустрии
Панорама
Поддршка
Контакт
Кариера
Најава
Дозволете да ви помогнеме

Едноставно потребно е само да нè контактирате и ќе добиете комплетна презентација за нашите услуги. Самите ќе сфатите колку можеме да ви помогнеме во намалувањето на вашите трошоци и управувањето со вашата флота на возила.

Поддршка ЧПП

Сакам да ги пратам моите возила. Што треба да направам ? Потребно е да се јавите на еден од нашите телефонски броеви или да ни испратите е-маил на sales@gps.mk и ние ќе ви помогниме да ги реализирате вашите идеи.

Колку би ме коштало пратење на едно возило ? Цената зависи од бројот на возила кои што сакате да ги пратите како и што тоа сакате да пратите од вашите возила

Што е ПАНОРАМА? Панорама е веб базирана апликација која преку која ќе можете во било кое време, на било кој уред и од било кое место да си ги пратите вашите возила ?

Си ја заборавив лозинката ? Доколку сте ја заборавиле вашата лозинка слободно пишете ни на support@gps.mk и ние ќе ви испратиме линк на кој што ќе може да си поставите нова лозинка.

Дали можам да ги следам моите возила во странство ? Нашите пакети и услуги вклучуваат следење на возилата во странство и тоа без скријани трошоци.

Дали можам да направам реконструкција на движењето на возилото ? Нашиот продукт Панорама содржи голем број на богати извештаи како и реконструкција на движењетоа на возилата, погодни за натамошни анализи.

Дали апликацијата Панорама е поддржана на други јазици ? Апликацијата Панорама моментално поддржува четири јазици и тоа: Македноски, Албански, Англиски и Француски.

Дали можам да ги пратам возилата од мојот мобилен уред ? Панорама е адаптирана да ги поддржува сите интернет прелистувачи или да ја симнете од Google Play или Apple Store на Вашиот мобилен уред.

Помош

Доколку имате било какви прашања, предлози или сугестии слободно контактирајте нè и ние ќе излеземе во пресрет


Вашето име


Вашата компанија


E-mail


Вашето прашање

Геонет ГПС

© 2002 - 2017 Геонет ГПС. Сите права се задржани.