+389 2 3290 020

info@gps.mk

10-те најспори автомобили

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > 10-те најспори автомобили

Луѓето бараат многу работи кога купуваат автомобил. Тоа е едноставно природно, бидејќи има безброј категории помеѓу различни типови автомобили со многу различни цени. Пронаоѓањето на оној што го сакате може да биде предизвик, затоа што има стотици модели за да изберете.

Додека технологијата е една работа, перформансите се друга. И покрај тоа што е 2020 година, сè уште има нови автомобили кои се патетички бавни.

Па погледнете кои се 10-те најспори автомобили што може да ги купите нови во 2020 година:

  • 2021 Subaru Crosstrek – 0-95км/ч за 9.2 секунди

 

 

  • 2020 Toyota Yaris – 0-95км/ч за 9.6 секунди

 

  • 2020 Toyota Prius – 0-95км/ч за 9.7 секунди

 

  • 2020 Nissan Kicks – 0-95км/ч за 9.7 секунди

 

  • 2020 Toyota Corolla Hybrid – 0-95км/ч за 10.3 секунди

 

  • 2020 Toyota CH-R – 0-95км/ч за 11 секунди

 

  • 2020 Ford EcoSport – 0-95км/ч за 11.2 секунди

 

  • 2020 Nissan Versa – 0-95км/ч за 11.3 секунди

 

  • 2021 Kia Seltos 1.5 – 0-95км/ч за 11.7 секунди

 

  • 2020 Mitsubishi Mirage – 0-95км/ч за 12 секунди