+389 2 3290 020

info@gps.mk

А кои ѕвезди се луди по скапи автомобили…?

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > А кои ѕвезди се луди по скапи автомобили…?

Вчера ви ги покажавме ѕвездите кои се скромни со своите барања и имаат евтини автомобили кои ги поседуваат и возат. Сега ќе ви кажиме дел од ѕвездите кои се љубители на брзи и скапи автомобили, па не прашуваат за цена и во нивните гаражи може да се види навистина голем луксуз.

Ова се само дел кои се истакнуваат:

  • Том Брејди – $3 милиони Bugatti Veyron Super Sport

 

 

  • Кајли Џенер – $3 милиони Bugatti Chiron

 

 

  • Џеј Зи – $8 милиони Maybach Exelero

 

 

  • Малума – Mercedes truck

 

 

  • Целата гаража на Кристијано Роналдо

 

 

  • Нема цена за 1938 Bugatti 57SC Atlantic на Ларф Лорен