+389 2 3290 020

info@gps.mk

Huawei и Porsche Design

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Huawei и Porsche Design

Huawei работи со Porsche Design уште од 2016 година, па кога Huawei открива предводник на P-серии или Mate, обично има премиум издание на Porsche Design со прилагодена надворешност и ексклузивни карактеристики. Најчесто изборот е заснован на овие две серии. И оваа година нема да биде поинаква, па Huawei P40 е овогодинешниот избор.

 

 

Ова специјално издание е засновано на највисокиот специфичен Huawei P40 Pro со пет камери. Исто така, телефонот има две камери за зумирање – 10x перископ и 3х леќи.

Телефоните Huawei P40 ќе бидат откриени овој месец или поточно на 26 март.