+389 2 3290 020

info@gps.mk

Отворени позиции

Senior full stack developer

 

 • Познавање на JavaScript, HTML5 и CSS3
 • Познавање на релациони бази
  (Познавање на PostgreSQL се смета за предност).
 • Основно познавање на Node JS
 • Angular JS
 • Минимум 2 години искуство

Note: Apple development environment!

Social media & PR specialist

 • Познавање на водечките социјални мрежи;
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Креативност во пишување
 • Познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на Aнглиски јазик

Hardware specialist

 • Искуство и знаење во областа со GPS и GSM технологијата,
 • Креирање конфигурации на GPS/GSM уреди според потребите на клиентите,
 • Програмирање и конфигурација на хардверските уреди,
 • Дијагностика и решавање на проблематични ситуации околу опремата,
 • Одлично познавање на Англиски јазик.

Linux system administrator

 

• Познавање и работа на Linux OS (Ubuntu 14.04 LTS, 16.04 LTS)
• Администрација на бази на податоци
(Познавање на PostgreSQL се смета за предност)
• Основно познавање на Postfix mail server
• Основно познавање на Shell Scripts
• Основно познавање на NodeJs или Go