+389 2 3290 020

info@gps.mk

Кои автомобилски брендови се најчести меѓу видео игрите?

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Кои автомобилски брендови се најчести меѓу видео игрите?

Кои модели на автомобили најчесто се појавуваат во видео игрите можите да прочитате ТУКА.

А, во прилог ќе ви ги прикажиме кои автомобилски бренд го има најчесто во видео игрите.

Ford се наоѓа на врвот на листата и ја носи титулата како бренд кој најчесто се појавува во улога на полициски автомобили, амбулантни возила или такси во видео игрите.

Проследете ја листата на другите брендови:

1. Ford – во 8707 видео игри,

 

 

2. Chevrolet – во 6242 видео игри, 

 

 

3. Toyota – во 4299 видео игри, 

 

 

4. Nissan – во 4264 видео игри,

 

 

5. Honda – во 3141 видео игри,

 

 

6. Dodge – во 2933 видео игри,

 

             

7. Mercedes-Benz – во 2739 видео игри,

 

 

8. Volkswagen – во 2640 видео игри,

 

 

9. BMW – во 2548 видео игри,

 

 

10. Ferrari – во 2203 видео игри.

 

 

Која е ваша омилена видео игра?