+389 2 3290 020

info@gps.mk

Кои познати фаци возат скромни автомобили?

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Кои познати фаци возат скромни автомобили?

Сите знаеме дека познатите ѕвезди можат да имаат се што ќе посакаат. Како да се во натпревар меѓусебе со докажување и покажување на богатството кое го поседуваат. Но, кога ставува збор за автомобили, некои од нив избраа да возат и не така скапи и лукзуни автомобили, што е за почит.

Во прилог погледнете кои од познатите не сакаат да ги возат најбрзите и најскапите автомобили:

  • Мел Гибсон – 2011 Smart Fortwo

 

  • Натали Портман – Lexus SUV

 

 

  • Рајан Гослин – Toyota Prius

 

 

  •  Тон Хенкс – Fiat 126p

 

  • Џон Гудман – Old Ford F-150

 

 

  • Дејвид Бекам – Jeep Wrangler

 

 

  • Кралицата Елизабета – Range Rover Roadster

 

 

  • Џастин Тимберлејк – Volkswagen Jetta