+389 2 3290 020

info@gps.mk

Колку вреди легендарниот портокалов Supra од The Fast and The Furious?

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Колку вреди легендарниот портокалов Supra од The Fast and The Furious?

Oд 2001 година, па до ден денес, The Fast and The Furious се сметаат за култни филмски изданија. Овие филмови го креваат ентузијазмот за автомобили, автомобилските трендови и „културата на автомобили“ како целина.

 

 

Од сите автомобили во The Fast and The Furious франшизата, Mark IV Toyota Supra е еден од најпрепознатливите и најомилените автомобили помеѓу фановите. Ако не сте знаеле веќе, овој автомобил, всушност, беше пуштен во продажба многу пати, што нè натера да размислуваме: “колку вреди легендарниот портокалов Supra?”

 

 

Кога беше даден на аукција, новиот сопственик вети 185.000 американски долари за Toyota.

Имајќи го предвид за историјата на овој автомобил, 185,000 американски долари не чини премногу за автомобилските фанови, да поседуваат, возат и покажат парче автомобилска историја!