+389 2 3290 020

info@gps.mk

Најгрдите автомобили кои ги возеле/поседувале ѕвездите..

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Најгрдите автомобили кои ги возеле/поседувале ѕвездите..

Светските ѕвезди се разликуваат по многу работи, но една што им е заедничка на сите е дека – можат да го имаат секој автомобил што ќе го посакаат. Некои бираат класика автомбили, додека некои имаат посебен стил и барања за нивниот автомобил. Да се задржиме на овие вторите… Не секогаш сите имаат добар вкус кога станува збор за автомобилите.

Еве некои славни кои возат најгрди автомобили:

  • Justin Bieber – Mercedes-Benz G-Class

 

 

  • Caitlyn Jenner – Porsche 911 GT2 RS

 

 

  • Paris Hilton – BMW I8

 

 

  • Jojo Siwa – Tesla X

 

 

  • Lebron James – Lamborghini Aventador

 

 

  • George Clooney – Tango

 

 

  • Chris Brown – Lamborghini Huracan