+389 2 3290 020

info@gps.mk

Најлошо модифицирани моторцикли…

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Најлошо модифицирани моторцикли…

Заедно со автомобилот, мотоциклот сега е еден од најприсутните начини на транспорт. Неговото присуство се гледа на патиштата се почесто.

Изборот на моторцикли е голем, брендови исто така има многу, па повеќето од сопствениците сакајќи да бидат поразлични од другите, додаваат или модифицираат делови за да одговараат на неговиот или нејзиниот вкус.

Сепак, персонализација не значи дека нешто добро направено, бидејќи сега гледаме дека на некои  лица не им успеало да ги подобрат своите мотоцикли. Проценете сами..

 

1.

2.

 

3.

 

 4.

5.

6. 

7.

8.

9.

10.

 

 

Погледнете ги и најлошите и најгрдите автомобилски special edition ТУКА.