+389 2 3290 020

info@gps.mk

Најскапите моторцикли во светот!

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Најскапите моторцикли во светот!

Летниот период и топлите денови се идеални за долги прошетки со мотор. На љубителите на мотори добро им е познато чуството на разладување додека возат на отворен пат.. додека сите знаеме какво е чуството кога сме затворени во кола..

Па ајде да ви ги кажеме кои се Топ 10 на најскапи моторцикли во светот:

 

10. Ducati Testa Stretta NCR Macchia Nera – $225,000

 

9. Ducati Desmosedici D16RR NCR M16 – $235,000

 

 

8. Ecosse Founder’s Edition Ti XX – $300,000

 

7. Legendary British Vintage Black – $400,000

 

6. Dodge Tomahawk V10 Superbike – $550,000

 

5. Harley Davidson Cosmic Starship – $1.5 милиони

 

 

4. The Yamaha BMS Chopper – $3 милиони

 

3. Ecosse ES1 Spirit – $3.6 милиони

 

2. 1949 E90 AJS Porcupine – $7 милиони

 

1. Neiman Marcus Limited Edition Fighter – $11 милиони