+389 2 3290 020

info@gps.mk

Наши предлози за летување…

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Наши предлози за летување…

Доколку го добивме вашето внимание за кампување на претходната статија, каде што зборувавме за позитивните и негативните работи на кампувањето.. во оваа статија ќе ви покажеме кои места би биле прекрасни за да ги посетите со кампување.

Европа е континент со неверојатна убава природа! И изборот беше тежок, но еве ги нашите предлози за места кои се прекрасни за кампување:

  • Camp Liza, Словенија

 

  • Ferienparadies Natterer See, Австрија

 

  • Camping Le Ty Nadan, Brittany, Франција

 

  • Cala Llevado, Costa Brava, Шпанија

 

  • Akti Oneiru, Halkidiki, Грција

 

  • San Biagio, Lake Garda, Италија

 

  • Camping Lindenhof, Bern, Швајцарија

 

Секако дека овие не се единствените убави места за кампување… изтражувајки некои градови или селца можете да откриете некои прекрасни места и додека е легално да кампувате таму, можете слободно да го отворите шаторот и вашата авантура да започне…

СПОДЕЛУВАЈТЕ ИСКУСТВА!