+389 2 3290 020

info@gps.mk

Овој Мерцесес… не би го посакале…

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Овој Мерцесес… не би го посакале…

Станува збор за проект на германската компанија Binz – X-Class е одличен пикап кој што е модифициран од караван E-Class и е претворен во пикап. Возилото се наоѓа и е достапно само во САД засега.

 

 

X-Class им нуди шанса на купувачите да може да изберат V6 мотор со турбополнач, но оние кои сакаат поудобно возење.

 

 

Караванот е трансформиран во возило со простор за товар, додека внатрешноста на возилото и понатаму е луксузна. Има стандарден M112 3.2-литарски V6 мотор во комбинација со петтостепен автоматски менувач на брзини.

 

 

Автомобилот е произведен во 2000 година, а со модификациите е продолжен за 74 сантиметри.

Во продажба го нуди компанијата Hyman LTD по цена од 69.500 долари.