+389 2 3290 020

info@gps.mk

Панорама претставува софтверско решение изработено по најсовремени технологии кое на корисникот му овозможува целосна слика и комплетни информации од движењето/мирувањето на возилата. Возилата може да бидат претставени на географска карта или во табеларна форма со своја моментална позиција (реално време). Истовремено возилата можат да се претстават во измината временска рамка и истото да послужи за натомошни анализи и планирања.

Јавете се на еден од нашите телефонски броеви или испратите ни е-маил на sales@gps.mk. Во најкраток можен период ќе Ве контактираме и ќе започнеме со процедура на изнаоѓање на идеално решение за Вашите потреби.

Да. Нашите пакети на услуги вклучуваат следење на возилата во странство, без скриени трошоци.

Да. Панорама овозможува реконструкција на движењата на возилата, како и детални извештаи погодни за натамошни анализи и планирање.

Да. Панорама ги поддржува сите интернет прелистувачи, истовремено може бесплатно да ја преземете на Вашиот мобилен уред од Google Play или Apple Store.

Да. Во моментов Панорама поддржува пет јазици: Македноски, Албански, Англиски, Германски и Француски.

Секоја понуда ја подготвуваме според потребите на нашите клинти. Оттука секоја понуда има различна цена, во зависност од бројот на возила, кои опции и модули најдобро ќе одговорат на Вашите потреби итн.

Доколку сте ја заборавиле Вашата лозинка слободно пишете ни на support@gps.mk и ние ќе ви испратиме емаил со линк каде ќе може да поставите нова лозинка.