+389 2 3290 020

info@gps.mk

Смешни налепници на автомобилите (ФОТО)

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Смешни налепници на автомобилите (ФОТО)

Сигурно на сите ви се случило, додека чекате семафотор да светне зелено, да забележит дека на автомобилот паркиран пред вас има некоја забавна налепница.

Голем дел од нив се духовити. Некои од нив исто така можат да бидат толку смешни што сигурно ќе ви го разубават денот.

Сега е ваш ред да се насмете малце додека седите дома: