+389 2 3290 020

info@gps.mk

Во светот на Ферари

Geonet GPS > ВЕСТИ > Вести > Во светот на Ферари

Во Абу Даби е изграден “Светот на Ферари” кој е апсолутно шоу за посетителите. Се протега на 2.200.000 квадратни метри, што го прави најголемиот затворен парк за атракции во целиот свет.

Ферари е бренд до 70 годишна традиција, па е лесно да се исполни целиот парк со атракции од богатата историја. Сите делови дури и пределите за храна, се исполнети со значајни и симболички аспекти што го прават ова место, неверојатно.

“Светот на Ферари” би му се допаднал, дури и за луѓето кои не се голем обожавател на марката.

Погледнете како изгледа тоа: