+389 2 3290 020

info@gps.mk

ГЕОНЕТ ГПС

 

Геонет ГПС е регионална, стабилна и профитабилна компанија, успешна во развојот на комплексни GPS решенија за сите видови на индустрии. Нашата компанија со своето 15 годишно искуство се стреми кон подобар квалитет, секогаш е флексибилна за своите корисници, иновативна и ориентирана кон најновите технологии. Максималната посветеност на нашиот стручно обучен тим овозможува комплетно исполнување на очекувањата на нашите корисници, кои се наша примарна цел, која нè води кон врвот на успехот.

МИСИЈА

 

Нашата мисија е проширување на глобално ниво со главен фокус кон континуирано подобрување на нашите услуги и продукт како и раст и развој на компанијата заедно со своите партнери, вработени и корисници. Визијата кон која целиме бара постојана стручност, усовршување и надоградба на знаењата на сите наши вработени, се со цел да останеме професионално ориентирана компанија.

Иновативност
Дизајн
Маркетинг