+389 2 3290 020

info@gps.mk

НАЈАВЕТЕ СЕ ЗА БЕСПЛАТЕН ПРОБЕН ПЕРИОД НА ПАНОРАМА

ПРОФИТАБИЛНА, ЕФИКАСНА И БЕЗБЕДНА ФЛОТА НА ВОЗИЛА


ЗАПОЧНЕТЕ ВЕДНАШ! БЕСПЛАТЕН ПРОБЕН ПЕРИОД ОД 30 ДЕНА


ПАНОРАМА

Ако имате потреба од зголемена ефикасност и намалени трошоци на Вашата флота на возила, Вие сте на вистинското место.
Нашето комплетно софтверско решение – ПАНОРАМА ќе Ви овозможи:

• Следење на возила во живо
• Детални извештаи
• Предупредувања и известувања
• Диспечерски центар
• Одржување на возила
• Креирање на налози
• Интеграција за таблети и мобилни уреди
• Експорт на извештаите во PDF и Еxcel
• Планирање на рути

ПОВЕЌЕ

Придружете им се на преку 2000 задоволни корисници

За клиентите корисници на софтверско решение - ПАНОРАМА, Геонет ГПС обезбедува обука, чија цел е стекнување на вештини за практична работа со сите модули на апликацијата.

ГПС/ГМС фиксните модули и комплетниот хардверски систем се вградуваат во возилата од страна на специјализирани инжинери. По извршената инсталација и монтажа хардверскиот систем не е видлив.

Софтверското решение - ПАНОРАМА му овозможува на клиентот во реално време да ги следи активностите на возилата, вклучително и сателитски информации: брзина на движење, правец на движење, датум и час...

Апликацијата е повеќејазична и во моментов е преведена на Македонески, Англиски, Албански, Француски и Германски јазик, а нејзината модуларност овозможува дополнителен превод на други јазици.

ЗА КОЛКУ ВРЕМЕ ЌЕ ЈА ВРАТАМ ИНВЕСТИЦИЈАТА?